Online betalingsmogelijkheden

U kunt met verschillende overige betalingsmethoden betalen, welke worden aangeboden door onze partners MultiSafepay. Deze payment service provider is in Nederland gevestigd en staat onder toezicht van de Nederlandse Bank. Via deze weg bieden we onder meer Ideal en creditcard betalingen aan. We berekenen alleen de werkelijke kosten van de betaling door als kosten.

Handmatig overmaken

U kunt het bedrag uiteraard ook handmatig overmaken. Het rekeningnummer staat hieronder. Vergeet bij het handmatig overmaken niet het order of bonnummer te vermelden voor een spoedige verwerking. U krijgt een bericht zodra uw betaling is ontvangen.

Naam: Kruis Gereedschappen
IBAN: NL91 INGB 0000 2888 97
BIC: INGBNL2A

Achteraf betalen

Voor bedrijven en instellingen die al minimaal 3 jaar bestaan en in Nederland gevestigd zijn, bieden we de mogelijkheid tot achteraf betalen. Wij hebben hier een recent uitreksel van de Kamer van Koophandel voor nodig om dit aan te vragen bij onze kredietverzekering. U kunt uw aanvraag sturen naar info@kruis.nl, hou er rekening mee dat het aanvragen hiervan minimaal enkele uren duurt.

Betalen bij afhalen

Als u de producten zelf komt afhalen, dan kunt u in onze winkel contant betalen en pinnen. Dit geldt niet voor onderdelen of bederfelijke producten, deze dienen wel vooraf betaald te worden.

BTW en intracommunautaire leveringen

Wij zijn gevestigd in Nederlands, en binnen Nederland rekenen wij de gebruikelijke BTW, ook wanneer u ondernemer bent met een niet-Nederlands BTW nummer, maar de producten binnen Nederland geleverd krijgt. Buiten Nederland en binnen de EU, leveren we tegen het 0% tarief indien u over een niet-Nederlands BTW nummer beschikt. We leveren niet buiten de Europese Unie. Ons Nederlands BTW nummer is (NL) 002240270B01.